Napoleon - blivande fader

Ammiellas Sjöfarare Viking

 

 Napoleon är en levnadsglad, mysig och trygg kille som tar livet med en klackspark.

 

Den här snygga portiskillen har inga rädslor och möter alltid alla, såväl människor som andra hundar, med vänlighet.

 

Han älskar att bada, kasta boll och att spåra korv i skogen, men också att dröja kvar i sängen länge, helst på rygg och bli kliad på bröstet.

 

Men det ska sägas att det finns inget som Napoleon inte är med på, för det viktigaste för honom är att vara med. Att få vara med i kombination med världens portion av nyfikenhet, gör att det är i händelsernas centrum du hittar Napoleon. Han finns alltid nära, sprider glädje och deltar på alla livets äventyr.

 

Napoleon älskar både mat och leksaker, vilket gör det enkelt att få med honom på allt som kan tänkas. Han gör allt för att få sin belöning och är ibland så ivrig att han, innan han ens fått kommando, har gjort alla konster han kan komma på. Allt från rulla runt, snurra, ligg och vacker tass, vilket garanterat ger ett gott skratt hos alla som ser det hända.

 

Mat, i synnerhet köttbullar och korv, är det bästa i livet, så gott att det här hemma inte får lämnas något på diskbänk eller bord utan övervakning av denna listiga mat-tjuv.

 Leksakerna, de följer också gärna med ut på promenaderna i munnen, vilket också det ger en del skratt från dem vi möter på våra promenadstråk i Kungsbacka.

 

Denna snart sexåriga svarta stiliga kille är en glädjespridare av rang och en klippa att luta sig emot i stormen.

 

En familjemedlem med det största av hundhjärtan!

 

 Stamtavla 

Regnr SE18990/2016
Född 2016-03-01
Päls Svart, vågig
Höfter FCI: B
Armbågar FCI: 0
IC Normal, genom arv
JDCM Normal, genom arv (markörtest)
PRA Normal (test: 19166240)
Ögonlysn Tid bokad för förnyat intyg
(äldre ögonlysn: UA)
BPH Genomförd med skott

Läs om flickvännen Junis